Από δοκιμασία πέρασαν τα τελευταία 24ώρα οι σχέσεις του Ρότζερ Φέντερερ και του Σταν Βαβρίνκα μετά τη μονομαχία των δύο το Σάββατο στους τελικούς της ATP World Tour.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ την Δευτέρα την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών πυροδότησε η σύζυγος του Φέντερερ, Μίρκα η οποία υποστηρίζει με θέρμη τον άνδρα της σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα η Daily Mail ρωτάει σε άρθρο της,  «ποιος φοράει τα παντελόνια στο σπίτι του Φέντερερ;», όταν η σύζυγός του έχει λόγο για όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Telegraph έγραψε για διαμαρτυρίες του Βαβρίνκα προς τον Φέντερερ για τη θερμή συμπαράσταση της συζύγου του, της Μίρκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έτερον ήμισυ του τενίστα έφτασε στο σημείο να επιτεθεί λεκτικά στον Βάβρινκα κατά τη διάρκεια του ματς του Σαββάτου την ώρα που ο τελευταίος σέρβιρε για το ματς. Εν τέλει, ο Βάβρινκα έχασε τέσσερα ματς πόιντ και μαζί το παιχνίδι αφού ο Φέντερερ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυσή του.

Η κόντρα αυτή παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι Φέντερερ και Βαβρίνκα είναι συμπαίκτες της Εθνικής ομάδας της Ελβετίας που θα ριχθεί στη μάχη του τελικού του Davis Cup την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης