Τον Ντούσκο Νοβόσελατς απέκτησε η ΑΕΚ κι έτσι κάλυψε το κενό στη θέση του πασαδόρου το οποίο άφησε η αποχώρηση του Τζόρντι Γκενς. Φέτος ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ενώ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του απ’ τον Ηρακλή τη σεζόν 2012-13.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με τον Σέρβο βολεϊμπολίστα Dusko Novoselac, ο οποίος συμφώνησε και θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η διοίκηση καλωσόρισε τον Novoselac στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στο νέο του ξεκίνημα. Ο Σέρβος πασαδόρος αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (31/12) για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague».

Το who is who του Novoselac:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Novoselac γεννήθηκε στις 30/1/1984 στη Sremska Mitovica της Σερβίας και έχει ύψος 1.97 μ. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Σερβίας. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του τη σεζόν 2012-13 από τον Ηρακλή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τη Srem Simex Sr. Mitrovica. Το 2001 πήρε μεταγραφή για την Partizan, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και τη σεζόν 2009-10 στην Τουρκία με τη φανέλα της MEF Okullari. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σερβία (2010-11, Radnicki Kragujevac) και πέρασε από το Μαυροβούνιο (2011-12, Buducnost Podgorica). Τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει στην BTV Bratislava της Σλοβακίας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης