Ποδηλασία: Προετοιμασίες για το «Navarino Bike Festival»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 23:36
Ποδηλασία: Προετοιμασίες για το «Navarino Bike Festival»
Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών θα διεξαχθεί 11-13 Οκτωβρίου στη Νοτιοδυτική Μεσσηνία ο πρώτος διεθνής ποδηλατικός αγώνας «mountain bike» με την ονομασία «Navarino Bike Festival».

Ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη του αγώνα και οι προετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις, για την υποδοχή των επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδηλατών.


Οι ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές των αγώνων, θα δώσουν την ευκαιρία στους ερασιτέχνες ποδηλάτες όλων των ηλικιών, να αγωνιστούν ως επαγγελματίες και στους επαγγελματίες αθλητές να συμμετέχουν στον αγώνα που έχει ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI). To “Navarino Bike Festival” θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το “Navarino Bike Festival” θα τιμήσουν με την παρουσία τους, πολλοί κορυφαίοι και καταξιωμένοι αθλητές. Μεταξύ άλλων, στον αγώνα θα συμμετέχει ο πρωταθλητής στην ποδηλασία δρόμου – αντοχής, Ιωάννης Ταμουρίδης, (με πολλές παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο αγώνισμά του), η Ολυμπιονίκης αθλήτρια της ξιφασκίας και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βασιλική Βουγιούκα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο windsurfing, Τζέλη Σκαρλάτου καθώς και ένας από τους ταχύτερους windsurfers στον κόσμο, ο Νίκος Βαρδαλάχος.

Στο πρόγραμμα του «Navarino Bike Festival», περιλαμβάνονται οι αγώνες «Open Race» για τους ερασιτέχνες, «International Cross Country Race» για τους επαγγελματίες καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής (Πυλία), καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 23:41