Στο έμψυχο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ανήκει πλέον η Χάνα Μπάκλινγκ, καθώς ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτησή του.
Η 26χρονη πολίστρια από την Αυστραλία, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχει ύψος 1,77μ. και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της, με την οποία κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στη Βαρκελόνη, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον μοναδικό σύλλογο του Ολυμπιακού και θα βρίσκομαι στον Πειραιά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα. Είμαι μια τεράστια ευκαιρία να γίνομαι μέλος αυτής της οικογένειας παίζοντας το άθλημα που αγαπώ.
Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία με τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Μπάκλινγκ, η οποία θα είναι η δεύτερη Αυστραλή παίκτρια των Πειραιωτών τη νέα χρονιά, μετά την Κίσα Γκόφερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης