Η Μπρέσια ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα, μετά από μία τριετία στην Ουγγαρία, όπου φόρεσε το σκουφάκι της Έγκερ.

Ο ιταλικός σύλλογος, μάλιστα, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία μίας μικρής ελληνικής «παροικίας» στην ομάδα, στην οποία ανήκει από πέρυσι και ο Δημήτρης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απόκτηση του Άγγελου μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ένας ταλαντούχος παίκτης, με μεγάλη διεθνή εμπειρία, που αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τις τεχνικές και τακτικές ανάγκες της ομάδας μας. Ένας κορυφαίος παίκτης, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δείξει στην Μπρέσια τις εξαιρετικές τεχνικές του δυνατότητες» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Μαλκιόντι.

Ο Έλληνας πολίστας, από την πλευρά του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα την Μπρέσια, ένα σοβαρό και καλά οργανωμένο σύλλογο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή (σ.σ. Σάντρο) Μπόβο. Από τις πρώτες επαφές, απέκτησα μεγάλη άνεση με τον team manager Μπράντο Ντιάν και όλο το επιτελείο και ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μία σπουδαία σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους στις διεθνείς διοργανώσεις και αυτό για μένα είναι θεμελιώδες, ειδικά αν συνυπολογιστεί ότι θα είναι μία Ολυμπιακή χρονιά. Από τους νέους μου συμπαίκτες, έχω γνωρίσει πολλούς ως αντιπάλους και σε κάθε περίπτωση βρίσκω τον Νικολαΐδη, τον οποίο ξέρω καλά, οπότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόκτηση του Βλαχόπουλου αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Μπρέσια ενόψει της νέας σεζόν, μετά την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού Βιντσέντζο Ντόλτσε από τη Sport Management, ενώ ακόμη πιο σημαντική θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας με τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας, Μάρκο Ντελ Λούνγκο. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Νίκολας Πρεσούτι, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης