Πόλο: Η Βουλιαγμένη στο ΑΣΕΑΔ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, 21:33
Πόλο: Η Βουλιαγμένη στο ΑΣΕΑΔ
Η Βουλιαγμένη με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ εκθέτει τους αλυτάρχες και τους διαιτητές του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαβάζοντας κανείς το φύλλο αγώνος του αγώνα Ολυμπιακού - Βουλιαγμένης, για τον 5ο και τελευταίο παιχνίδι και για την ανάδειξη της φετινής πρωταθλήτριας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, αντιλαμβάνεται ότι δεν αναφέρεται τίποτα απολύτως για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα καθ' όλη την διάρκεια του εν λόγω τελικού.

Σύμφωνα με τους άρχοντες του Αγώνα ( Διαιτητές και Αλητάρχες), όλα εξελίχθησαν φυσιολογικά και η ομάδα της Βουλιαγμένης αναίτια και ξαφνικά αποχώρησε απο τον αγωνιστικό χώρο.

Έρχεται όμως το video του αγώνα να δείξει πως στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους από τις θέσεις των επισήμων του Ολυμπιακού, που περιέργως είχαν τουλάχιστον τριπλασιαστεί για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Έρχεται η δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού κ. Παυλίδη, ο οποίος δήλωσε σε σχέση με τους τελικούς για τη ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδος για την φετινή χρονιά :«Το έχω πει στις αθλήτριες και θα το πω και δημόσια: Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη για εμάς. Με όλο τον σεβασμό προς την ομάδα της Βουλιαγμένης, αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει».

Ερχεται η επιστολή, την οποία ο Ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης έστειλε αμέσως μετά την λήξη του τέταρτου τελικού, σε όλες τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές (Γ.Α.Δ.Α., Α.Τ. Καμινίων, Γ.Α.Δ.Π., Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους) με παράλληλη κοινοποίηση στην Κ.Ο.Ε, στον Ολυμπιακό και στους Αλητάρχες του Αγώνα κ.κ. Λαγαρό και Πολυζωγόπουλο, ζητώντας να μεταφερθούν οι πάγκοι των δύο ομάδων στην απέναντι πλευρά του Κολυμβητηρίου, λες και ξέραμε τι θα συμβεί, όπως άλλωστε είχε γίνει διαδοχικά σε όλα τα φετινά παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού.

Και τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα όλων των παραπάνω και πολλών άλλων τραγελαφικών που διαδραματίστηκαν, έρχεται η έκθεση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σκέτος καταπέλτης, η οποία αναφέρει : "Δέκα (10) περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων, άρχισαν εντελώς αναίτια και απρόκλητα να εξυβρίζουν και να απειλούν τον προπονητή, τις αθλήτριες και τους παράγοντες της Βουλιαγμένης" ,"κατά την διάρκεια του 4ου οκτάλεπτου τα εν λόγω άτομα ξεκίνησαν εκ νέου να εξυβρίζουν και να απειλούν, εκσφενδονίζοντας 2 με 3 πλαστικά μπουκάλια προς την αθλητική αποστολή του Ν.Ο.Β.", "μετά την λήξη του αγώνα, εκατό περίπου οπαδοί της ομάδος του Ολυμπιακού έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν με ρήψεις αντικειμένων κατά των Αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα ο τραυματισμός ενός αστυνομικού, ο οποίος μετέβηκε στο 401Ν.Σ.Α"

Η έκθεση αυτή δεν θα έπρεπε να αφήσει κανέναν με το παραμικρό ερωτηματικό για το τι πραγματικά συνέβη εντός αγωνιστικού χώρου στον συγκεκριμένο αγώνα και που αφήνει πραγματικά εκτεθειμένους τους Αλητάρχες του Αγώνα κκ Πολυζωγόπουλο και Λιούτα, αλλά και τους Διαιτητές κ.κ Κουρέτα και Κατσαρό, οι οποίοι μάλλον βρισκόντουσαν σε άλλο αγωνιστικό χώρο αφού δεν είδαν, δεν άκουσαν, και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από όσα συνέβησαν, και που αναφέρονται παραπάνω στην έκθεση της Γ.Α.Δ.Α., σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος το οποίο έγραψαν και υπέγραψαν.

Προφανώς κάποιοι εξυπηρετώντας τα διάφορα γνωστά συμφέροντα, απέκρυψαν εσκεμμένα την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη, αλλά η έκθεση της Γ.Α.Δ.Α έρχεται και τους αφήνει, το λιγότερο, εκτεθειμένους.

Σε συνέχεια όλων των παραπάνω και με γνώμονα την κάθαρση που επιχειρείται στους Αθλητικούς χώρους, έρχεται η τιμωρία για την ομάδα της Βουλιαγμένης απο τον Αθλητικό Δικαστή, η οποία μας αφήνει άφωνους και που προφανώς τιμωρεί την ομάδα της Βουλιαγμένης, διότι αποχώρησε από το κολυμβητήριο, ενώ κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα παιχτριών, προπονητών, φιλάθλων, διοίκησης, και αναρωτιέται κανείς τι θα έπρεπε να έχει συμβεί για να αντιληφθούν κάποιοι πως δεν είναι δυνατόν να διεξάγονται αγώνες με ανήλικες αθλήτριες κάτω από αυτές τις ποδοσφαιρικές συνθήκες.

Παρουσιάζουμε το περιβόητο φύλλο αγώνος καθώς και την έκθεση της Γ.Α.Δ.Α. και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε όλους εσάς».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015, 21:39