Την ανανέωση της συνεργασία του με τις αδελφές Πλευρίτου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τη Μαργαρίτα, την Ελευθερία και τη Βάσω να υπογράφουν συμβόλαια ως το 2024. Οι τρεις διεθνείς πολίστριες, που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν την καριέρα τους στον Ηρακλή, έχουν ήδη συμπληρώσει μία δεκαετία στα ερυθρόλευκα και την περασμένη χρονιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της Euroleague και των εγχώριων τίτλων.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό για 11η συνεχόμενη χρονιά. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί με την οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας είναι παρά πολύ δυνατοί. Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει, έχοντας τον κόσμο δίπλα μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Κουντούρη και την διοίκηση του Ολυμπιακού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την στήριξη που μας έχουν δείξει», δήλωσε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για 11η χρόνια. Παραμένω στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω στην καρδιά μου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε τους φιλάθλους μας στα γήπεδα και στις πισίνες γιατί η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική», είπε με τη σειρά της η Ελευθερία Πλευρίτου.

Τέλος, η «βενιαμίν» της οικογένειας Βάσω Πλευρίτου είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο Ολυμπιακός αποτελεί την δεύτερή μου οικογένεια! Είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε εκεί, στην κορυφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης