Κάτοικοι Πειραιά θα συνεχίσουν να δηλώνουν οι Μανώλης Ζερδεβάς και Θανάσης Χρυσοσπάθης, καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μανώλη Ζερδεβά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Μανώλης Ζερδεβάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα και η μόνη μου επιλογή με τις νέες προσθήκες και τους στόχους που έχουν τεθεί ήταν να ανανεώσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε όλες τις διοργανώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Θανάση Χρυσοσπάθη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θανάση Χρυσοσπάθη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Μετά από μια πολύ δύσκολη αλλά επιτυχημένη πρώτη σεζόν είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω με τον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο. Ελπίζω τη νέα σεζόν να έχουμε όλοι υγεία και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους τους οποίους θα διεκδικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης