Έκανε το καθήκον της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων στο σημερινό χιαστί αγώνα της κόντρα στη Γαλλία στο Μπακού, επιβλήθηκε εύκολα με 16-7 και προκρίθηκε στην 8άδα του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 17/6 (16.00, ώρα Ελλάδας) στον προημιτελικό την Ουγγαρία (που είχε περάσει μπάι στην 8άδα ως 1η στον όμιλο της) διεκδικώντας μια θέση στην 4άδα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς μας δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στην σαφώς υποδεέστερη ομάδα της Γαλλίας, έκαναν αυτά που έπρεπε σε άμυνα και επίθεση, πήραν από νωρίς το προβάδισμα και το αύξησαν σημαντικά με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο (15-4), χαλαρώνοντας λίγο στο φινάλε (για το τελικό 16-7). Κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας του Κραβαρίτη οι Νικολαΐδης και Γιαννόπουλος που πέτυχαν από 4 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ 16-7

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-2, 6-0, 1-3.

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης):
Μαντής, Χονδροκούκης 1, Γαρφίκας, Καλής, Καλαργυρός, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 4, Δελαγραμμάτικας 1, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 1, Νικολαΐδης 4, Σκουμπάκης 1, Σιορδίλης.

Γαλλία (Σαμουέλ Ναρντόν): Καρέζ, Λεπόντ, Βινκούρ, Μπροτιέ, Ρουσέλ, Μουταμπαγί, Ντε Ναρντ 1, Λακουσέ, Οσπεντάλ 1, Μπουκιλί 2, Μαριόν – Βερνού, Τσαντιέ 3, Μπελές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης