Με γραπτή δήλωσή του, ο Αλέξανδρος Γούνας εκφράζει την πικρία του για τον αποκλεισμό του από την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, η οποία θα διεκδικήσει στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ (14-21 Φεβρουαρίου) την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο έμπειρος περιφερειακός, βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εδώ και αρκετά χρόνια, αφήνει αιχμές για εξυπηρέτηση συμφερόντων, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει πως, παρά την απογοήτευσή του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση του Αλέξανδρου Γούνα:

«Μετά από δώδεκα χρόνια ανελλιπούς διαδρομής με την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών και έχοντας παράλληλα αναδειχθεί επτά [7] φορές MVP σε δεκαπέντε [15] πρωταθλήματα ανδρών της Α1, που έχω συμμετάσχει από το 2005 (έξι φορές στην Ελλάδα και μια στην Ιταλία), με λύπη μου διαπιστώνω ότι, για δεύτερη φορά, βρίσκομαι εκτός Ολυμπιακής Ομάδας και συγκεκριμένα αυτήν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (η πρώτη ήταν στο Λονδίνο το 2012).

Είναι, νομίζω, πολύ περίεργο ο MVP του πρωταθλήματος και των δύο προολυμπιακών αυτών χρόνων να βρίσκεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδας «ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λυπάμαι που τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, αποτελούν μονάχα πρόφαση ώστε να προκρίνονται και να επικροτούνται άλλων ειδών συμπεριφορές και συμφέροντα.

Σας διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να πω το «Αντίο».

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα, την οποία και θεωρώ το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, καλή επιτυχία στον δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης