Η Εθνική Ανδρών έχασε και στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά προετοιμασίας στο Κούνεο της Ιταλίας, αυτή τη φορά από την Ουγγαρία με 5-10. Πέρα από την ήττα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προβλημάτισε με την εμφάνισή του, ειδικά στην επίθεση όπου έγιναν πολλά λάθη και υπήρξαν βιαστικές επιλογές, λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο οκτάλεπτο απέναντι στους Μαγυάρους, αλλά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο η απόδοσή της έπεσε κατακόρυφα και δεν μπορούσε να βρει σκορ με κανέναν τρόπο, ενώ έχανε και τα τετ α τετ με τον Νάγκι. Οι Μαγυάροι έφτασαν να προηγείται ακόμη και με 8-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικό, καθώς απλώς διατηρήθηκε η διαφορά των πέντε τερμάτων. Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά αύριο (5/1, 11:30), απέναντι στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-0, 2-0, 2-2

Ουγγαρία: Νάγκι Β., Ανχιάλ 1, Μάνχερτζ 1, Ζάλανκι, Βάμος 2, Μέτσει 1, Σεντλμάιερ, Γιάνσικ 2, Έρτελι 2, Νάγκι Α., Πολ 1, Χάραϊ, Βόγκελ.

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Κάκαρης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Πρέκας, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης