Στα γραφεία της ΚΟΕ θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Κι αυτό γιατί η κρητική ομάδα δεν μετέβη στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι, το οποίο είχε επαναπρογραμματιστεί για σήμερα (17/4), μετά την αναβολή του το περασμένο Σάββατο, όταν οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλήματος στις πτήσεις εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες (Δευτέρα 16/4) τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα για σήμερα, όμως ο ΟΦΗ δεν μετέβη στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενος αδυναμία εξεύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων.

Οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα με σκορ 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά η τελική τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τον αθλητικό δικαστή. Επειδή, μάλιστα, είναι πιθανό οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν στα πλέι-άουτ, όπου μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, έχει μεγάλη σημασία αν όντως το ματς θα κατακυρωθεί υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» ή αν θα οριστεί εκ νέου.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής: «Το παιχνίδι δεν έγινε επειδή δεν προσήλθε η ομάδα του ΟΦΗ. Μετά την παρέλευση 20’ κλείστηκε το φύλλο αγώνα. Στον αγώνα αυτόν εξέτισαν τις ποινές τους ο προπονητής του ΠΑΟΚ Π. Βέργος και ο έφορος Πετρίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης