Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Υδραϊκού μετά από δυόμιση χρόνια ο Δημήτρης Κραβαρίτης, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του, Στέφανος Λέανδρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προπονητικό δίδυμο της ομάδας της Ύδρας αποχαιρέτησε το σύλλογο μετά το σαββατιάτικο (1/2) συναρπαστικό παιχνίδι της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών με τη Βουλιαγμένη, το οποίο έληξε ισόπαλο 11-11.

Ο λόγος της αποχώρησής τους πιθανότατα δεν είναι αγωνιστικός (άλλωστε ο Υδραϊκός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας), αλλά συνδέεται -όπως όλα δείχνουν- με τη διαφαινόμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Μορφέση μοιάζει ειλημμένη απόφαση μετά την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το πρόσφατο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, καθώς στην ΚΟΕ αναζητείται ένα «σοκ» εν οψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά.

Είναι δεδομένο ότι οι σχέσεις του ομοσπονδιακού προπονητή (αλλά και της συνεργάτιδάς του, Αγγελικής Γερόλυμου) με αρκετές διεθνείς παίκτριες είχαν διαταραχθεί, με αποκορύφωμα την αποχώρηση από την εθνική της Αλεξάνδρας Ασημάκη. Μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βουδαπέστη υπήρξαν συναντήσεις και συζητήσεις, που κατέληξαν στην ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης στην εθνική ομάδα.

Το όνομα του Δημήτρη Κραβαρίτη (προπονητής της εθνικής εφήβων και συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στην εθνική ανδρών), αλλά και του Στέφανου Λέανδρου (επί σειρά ετών στο επιτελείο των ομοσπονδιακών τεχνικών, νυν προπονητής της εθνικής νέων γυναικών) ήταν μεταξύ των 4-5 υποψηφίων που μπήκαν από την αρχή στο… τραπέζι των συζητήσεων και όλα δείχνουν ότι είναι αυτά που προκρίθηκαν για το πολύ δύσκολο έργο της άμεσης ανάκαμψης της εθνικής γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Κραβαρίτη στον Υδραϊκό, φέρεται ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ, Μάκης Βολτυράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης