Με απουσίες θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το επόμενο στάδιο προετοιμασίας της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Από την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (8/12) για τη θεσσαλική πόλη, αποκλείστηκαν η τραυματίας Ιωάννα Χυδηριώτη και η Ελενα Ελληνιάδη, στις θέσεις των οποίων κλήθηκαν η Ελένη Κανετίδου και η 14χρονη Φωτεινή Τριχά, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της με τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Στις 21 «εκλεκτές» του Γιώργου Μορφέση περιλαμβάνεται και η Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία όμως δεν θα ακολουθήσει -καταρχήν τουλάχιστον- την αποστολή στο Βόλο, λόγω ενός μικροπροβλήματος που την ταλαιπωρεί και για το οποίο ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Απούσα είναι φυσικά η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με «βολές» και του ομοσπονδιακού τεχνικού και του επιτελείου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι πολίστριες που κλήθηκαν: Χρ. Διαμαντοπουλου, Σταματοπούλου, Αβραμίδου, Τσουκαλά, Ελευθ. Πλευρίτου, Μαργ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Αλκ. Μπενέκου, Δουρέκα (Ολυμπιακός), Ξενάκη, Β. Διαμαντοπούλου, Πάτρα, Κότσια, Κοτσιώνη, Ειρ. Νίνου, Κοντονή, Πρωτοπαπά (Βουλιαγμένη), Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Σε μία λακωνική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Γιώργος Μορφέσης ανέφερε: «Μία υγιής και χωρίς τραυματισμούς ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και αυτός είναι ο στόχος μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης