Την ήττα με 11-5 από τη γηπεδούχο Ουίπεστ γνώρισε η Βουλιαγμένη στη Βουδαπέστη, στο πρώτο παιχνίδι της για τον 3ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση. Το νεανικό συγκρότημα της Αντυς Μελιδώνη δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην ουγγρική ομάδα, που πέρυσι έφτασε ως το final-4 της διοργάνωσης, και θα παλέψει για κάτι καλύτερο αύριο (11/12, 21:00) απέναντι στην ιταλική Οριζόντε Κατάνια, η οποία έχει ταξιδέψει στη Βουδαπέστη αποδεκατισμένη λόγω κορωνοϊού και ηττήθηκε 15-8 από τη ρωσική Ντιναμό Ουραλότσκα, αν και προηγήθηκε 5-2 στο ημίχρονο.

Ο ΝΟΒ σημείωσε τρία γκολ μέσα σε κάτι παραπάνω από δύο λεπτά, στη δεύτερη περίοδο, μετατρέποντας το εις βάρος του 4-1 σε 4-4. Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, όμως, η ελληνική ομάδα βρήκε μόλις δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και υπό τις συνθήκες αυτές δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση με την επικεφαλής του ομίλου. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τη Βουλιαγμένη στο -2 (7-5), αλλά η Ουίπεστ με σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο έδωσε διαστάσεις στη νίκη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 4-0

Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Τανκέεβα, Μ. Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ειρ. Πάτρα.

Τα γκολ της Ουίπεστ πέτυχαν οι Ριμπάνσκα 4, Σέγκεντι 3, Κέστελι 2, Χαϊντου, Άμπελ-Άνταλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης