Η Αυστραλία επικράτησε 11-8 της Κροατίας για την 2η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο του ανδρικού τουρνουά υδατοσφαίρισης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Τα «καγκουρό» σημείωσαν την πρώτη νίκη τους στο τουρνουά, ενώ η Κροατία υπέστη την πρώτη ήττα της.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Αυστραλία): 3-3, 2-0, 2-3, 4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ:

Αυστραλία: Κάμπελ 3, Έντουαρτς 2, Πάουερ, Ροτς, Γιούνγκερ, Φορντ, Πατ, Χάουντεν.

Κροατία: Γιόκοβιτς 3, Φάτοβιτς 2, Μπούκιτς 2, Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, την πρώτη νίκη της στο ανδρικό τουρνουά υδατοσφαίρισης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο πέτυχε η Σερβία. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ισπανία, η κάτοχος του τίτλου επιβλήθηκε εύκολα του αδύναμου Καζακστάν με 19-5, αλλά σίγουρα το μυαλό του Ζόραν Σάβιτς και των παικτών του βρίσκεται στα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη το τυπικά γηπεδούχο Καζακστάν): 2-4, 1-3, 2-6, 0-6

Τα γκολ:

Καζακστάν: Μεντβέντεφ 2, Βουκσάνοβιτς, Μάρκοβιτς

Σερβία: Ντ. Πιγέτλοβιτς 4, Ράσοβιτς 3, Μάντιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 2, Στ. Μίτροβιτς 2, Ντέντοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Λάζιτς, Αλεξιτς, Γιάκσιτς, Φιλίποβιτς

Τα ξημερώματα, με δύο νίκες ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια της στον Α΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο, όπου μετέχει και η εθνική Ελλάδας. Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί της Ιαπωνίας, οι Αμερικανοί είχαν σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Νότια Αφρική, την οποία συνέτριψαν 20-3 και ουσιαστικά εξασφάλισαν νωρίς-νωρίς την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ν. Αφρική): 0-3, 1-9, 1-3, 1-5

Τα γκολ:

Ν. Αφρική: Μπάντενχορστ, Εβεζαρντ, Μάργκρο

ΗΠΑ: Χάλοκ 4, Χούπερ 3, Στίβενσον 3, Ντάουμπε 2, Γούντχεντ 2, Μπόουεν 2, Ιρβινγκ 2, Βάβιτς, Τσούπιντο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης