Η φιναλίστ του Champions League υδατοσφαίρισης, Νόβι Μπέογκραντ, παρουσίασε τον νεο προπονητή της, Ζίβκο Γκότσιτς, και στο περιθώριο της εκδήλωσης ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Σλόμπονταν Σόρο, επιβεβαίωσε την ένταξη του Δημήτρη Σκουμπάκη στην πρωταθλήτρια Σερβίας. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Βελιγραδίου, όπου αγωνίζεται και ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Για τον 24χρονο Χανιώτη, θα είναι η πρώτη εμπειρία εκτός συνόρων, μετά τη θητεία του στον ΝΟ Χανίων, τη Γλυφάδα, τον Ολυμπιακό και πέρυσι τη Βουλιαγμένη.

Εκτός του Σκουμπάκη, ο Σόρο επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ισπανού σούπερ σκόρερ Άλβαρο Γρανάδος από την Μπαρτσελονέτα, καθώς και των Σέρβων Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς και Σάβο Τσβέτκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον προπονητή, μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς (ο οποίος αναμένεται εντός των προσεχών ημέρών να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό), η Νόβι Μπέογκραντ στράφηκε στον Ζίβκο Γκότσιτς, αρχηγό της εθνικής Σερβίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο 40χρονος τεχνικός έπαιξε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Ουγγαρία με την Τσόλνοκ (με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Champions League το 2017) και αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, το 2018, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην ίδια ομάδα, στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ουγγαρίας κι ένα Euro Cup.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης