Χωρίς τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, που έχουν υποχρεώσεις στο final-8 του Champions League, αρχίζει τη Δευτέρα (27/5) η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Στις πρώτες κλήσεις του, ο Θοδωρής Βλάχος συμπεριέλαβε 12 παίκτες, τους: Παναγιώτη Τζωρτζάτο (ΠΑΟΚ), Κώστα Φλέγκα, Μανώλη Πρέκα (Υδραϊκός), Νίκο Γαρδίκα, Χαράλαμπο Τρούλο (Παλαιό Φάληρο), Νίκο Παπανικολάου (Γλυφάδα), Γιώργο Καλαϊτζή (Εθνικός), Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, Στάθη Καλογερόπουλο (Βουλιαγμένη), Άγγελο Βλαχόπουλο (Έγκερ/Ουγγαρία), Χριστόδουλο Κολόμβο (ΕΝΚΑ/Τουρκία), Μάριο Καπότση (Στεάουα Βουκουρεστίου/Ρουμανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει τη Δευτέρα (27/5), στις 11 π.μ., στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά. Σημειώνεται ότι οι δύο παίκτες της Βουλιαγμένης θα δώσουν το «παρών» μόνο εφόσον έχει ολοκληρωθεί το Σάββατο (25/5) η σειρά των τελικών των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης