Αν και πάλεψε για τρία οκτάλεπτα, ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα από τη Βαζούτας, στο εναρκτήριο παιχνίδι του για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στη Βαρκελόνη. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν 18-9 από την ουγγρική ομάδα, αλλά είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι ήταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το συγκρότημα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε 6-5 με διαδοχικά γκολ των Μπραΐμη και Καλαϊτζή, 5΄42΄΄ πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου, αλλά στη συνέχεια έμεινε «άσφαιρο» για περίπου 13,5 αγωνιστικά λεπτά. Στο διάστημα αυτό οι Ούγγροι πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα τέρματα, προηγήθηκαν 9-6 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες χάλασαν τις καλές εντυπώσεις που είχαν αφήσει, καθώς… παρέδωσαν πνεύμα και η «ψαλίδα» της διαφοράς άνοιξε υπερβολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος αντίπαλος του Πανιωνίου, αύριο (5/12) στις 7 μ.μ., είναι η γαλλική Τουρκουάν.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-3, 2-1, 9-2

Βαζούτας (Λεβέντε Σουτς): Γκιόρκε, Νάγκι 6, Τσάπο, Ίρμες, Μπατίζι, Αγκ 2, Τσ. Μέσαρος, Γκιάρφας 4, Κόβατς 2, Πάστορ 1, Σούγκαρ 1, Μ. Μέσαρος 2, Σάκονι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζάλας, Σπυρόπουλος, Σπούνερ 1, Μπραΐμης 1, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 1, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου 1, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης