Πανηγυρικά ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που φιλοξενήθηκε στο Εζ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας. Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου, ο ΝΟΒ συνέτριψε 21-5 την αδύναμη ελβετική Καρούζ στο τελευταίο του παιχνίδι και επιστρέφει στην Ελλάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Χρβόγε Κόλιανιν έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεότερους παίκτες του, οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβάλουν την ανωτερότητά τους και να φτάσουν στην άνετη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος σκόρερ της Βουλιαγμένης ήταν ο Χαράλαμπος Τρούλος με έξι γκολ, ενώ για την Καρούζ δύο τέρματα πέτυχε ο Κυριάκος Ποντικέας, που ως το περασμένο καλοκαίρι φορούσε το σκουφάκι του ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Καρούζ): 0-7, 1-3, 3-4, 1-7

Καρούζ (Φρεντερίκ Ντιράν): Γκατσίνι, Κατιλάζ, Καραμουσταφά 1, Μπλαρί 2, Μαλασπίνας, Ποντικέας 2, Μαρεσάλ, Ντεστέφανι, Μπαέρτσι, Ρότα, Μπετσίρ, Ουλντ-Αλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 3, Γκιουβέτσης, Τρούλος 6, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 5, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 3, Λόζινα 3, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης