Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε με 13-10 τη γαλλική Πεΐ Ντε, στη δεύτερη αγωνιστική του Β’ προκριματικού γύρου, κατέγραψε την πρώτη επιτυχία του στην παρούσα φάση στον όμιλο του Βελιγραδίου και βρίσκεται πια κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών. Για να το καταφέρει, η ομάδα του Λαιμού χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στον αυριανό τρίτο αγώνα της, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά, έλεγξε τον ρυθμό με καλή άμυνα και καλές επιλογές επιθετικά και με κορυφαίο τον Γκιουβέτση (πέτυχε 5 γκολ) προηγήθηκε 8-6 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Χρβόγιε Κόλιανιν αύξησαν την διαφορά στα τρία γκολ (11-8 στο τρίτο οκτάλεπτο). Στην τελευταία περίοδο οι Γάλλοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με δύο γκολ του Εσπανιόλ (11-10), αλλά η Βουλιαγμένη κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη χάρη σε τέρματα των Γκιουβέτση και Βούξεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-6, 2-3, 2-2.

ΠΕΪ ΝΤΕ: Κάντιτς, Σο, Βερόν, Τσαφούρ, Κας 2, Τκατς, Γκάγκουλιτς, Εσπανιόλ 2, Μονερέτ 2, Μπακιρτσιλάρ, Ντε Λέρα 4, Γκλούχαϊτς, Ασπάρ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 5, Τσαταλιός, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 3, Δήμου Π., Βούξεβιτς 2, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαθμολογία (προκρίνονται οι δύο πρώτοι)

1. Γιαντράν Σπλιτ 6

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3

3. Πεϊ Ντε 3

4. Ερυθρός Αστέρας 0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης