Την κάτοχο του τροπαίου Σαμπαντέλ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του final-4 της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε στο Γκέτεμποργκ, στο περιθώριο της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της LEN. Η ισπανική ομάδα αποτελεί και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη θα έχουν ως οδηγό τον τελικό του 2015, όταν νίκησαν τη Σαμπαντέλ στον Πειραιά και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Στον άλλο ημιτελικό του final-4, η ρωσική Κίνεφ Κίρισι, που θα είναι και η οικοδέσποινα του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του LEN Trophy (αλλά πρωτάρα σε τελική φάση Euroleague) Ματαρό από την Ισπανία. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Απριλίου, ενώ την επόμενη ημέρα θα γίνουν ο τελικός και ο αγώνας για την 3η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το final-4 του LEN Τrophy, που θα διεξαχθεί στις 14-15 Απρλίου στη Βουδαπέστη, η ιταλική Πάντοβα θα αναμετρηθεί με τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ, ενώ Ουίπεστ και Ντουναουιβάρος θα κοντραριστούν στον ουγγρικό «εμφύλιο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης