Με στόχο να βάλει τις βάσεις για την τρίτη σερί πρόκριση στο final-4, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (20:00 ώρα Ελλάδας) στην Ιταλία την Πάντοβα, στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague.

Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη έχει ξεκινήσει και τη φετινή χρονιά ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με την κάτοχο του τίτλου Σαμπαντέλ και θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, εξασφαλίζοντας καταρχήν τη συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το έργο των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν είναι εύκολο, όμως αν η ομάδα του Πειραιά πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, μπορεί να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει και η ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών, η πρώτη ομάδα του final-4 θα γίνει άμεσα γνωστή, καθώς οι ρωσικοί «εμφύλιοι» μεταξύ της Κίνεφ Κίρισι και της Χάντι Μανσίσκ θα γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο, αμφότεροι στο Κίρισι, με την Κίνεφ να είναι φυσικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Σαμπαντέλ και Ουίπεστ έχουν επίσης τον πρώτο λόγο απέναντι στις Ντουναουιβάρος και Ματαρό αντίστοιχα και το ενδεχόμενο να έχουν για τρίτη σερί χρονιά την ίδια τετράδα στο final-4, είναι απολύτως ανοιχτό.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)-Χάντι Μανσίσκ (Ρωσία) 24/2, 25/2
Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία)-Σαμπαντέλ (Ισπανία) 25/2, 11/3
Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Ματαρό (Ισπανία) 25/2, 11/3
Πάντοβα (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 25/2, 11/3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης