Με τη συμμετοχή εννέα ομάδων της Α1 ανδρών, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη έως την Κυριακή (19-22 Σεπτεμβρίου) το καθιερωμένο τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και αποτελεί την «πρόβα τζενεράλε» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο φετινό τουρνουά, μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο πρωταθλητής Ελλάδας (και δευτεραθλητής Ευρώπης) Ολυμπιακός, αφού το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της προετοιμασίας του. Αντίθετα, θα απουσιάσει η Βουλιαγμένη, η οποία το Σάββατο (21/9) δίνει στη Βουδαπέστη τον πρώτο της αγώνα με την Όρβοσι, για τη Γ΄ προκριματική φάση του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στον Α΄ όμιλο, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, μετέχουν ο Ολυμπιακός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Εθνικός, τα Χανιά και το Παλαιό Φάληρο. Στον Β΄ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στη Γλυφάδα, μετέχουν ο Υδραϊκός, η Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος. Οι ημιτελικοί, ο τελικός και οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν την Κυριακή (22/9) στο Παλαιό Φάληρο.

Το φετινό τουρνουά του ΣΕΔΥ θα αποτελέσει και την πρώτη -έστω και ανεπίσημη- εγχώρια διοργάνωση, στην οποία θα εφαρμοστούν οι νέοι κανονισμοί κι έτσι αναμένεται να βοηθήσει στην προσαρμογή παικτών και διαιτητών στα νέα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης