Μια πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 13-12 της Γιαντράν Σπλιτ στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη και συντήρησε τις πιθανότητές του για παρουσία στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που δίνει στο τέλος πρόκριση στο Final-8.

Με εξαίρεση ένα κακό διάστημα στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σε μεγάλη μέρα τους Χαλυβόπουλο, Καλογερόπουλο και Τρούλο και κατάφερε δίκαια να φτάσει σε μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Βουλιαγμένης είχε δημιουργήσει και διαφορά τριών γκολ στη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το φινάλε καθώς οι Κροάτες μείωσαν στο ένα και στο τελικό 13-12.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 2-3, 4-4.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 3, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Αλμύρας, Κουρόυβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιαντράν Σπλιτ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 2, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 1, Ζόβιτς 1, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 3, Σέτκα, Τομάσοβιτς, Άνιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης