Το ότι η φετινή -σχετική- αποδυνάμωση της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού ήταν προσωρινή και οφειλόμενη αποκλειστικά στις οικονομικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, ήταν γνωστό. Όπως γνωστό ήταν ότι, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της επόμενης περιόδου, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βγει από νωρίς στην αγορά και κοιτούν στο… πάνω ράφι.

Φαίνεται λοιπόν ότι η αναζήτηση αυτή μπορεί να φέρει ένα αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο ελληνικό πόλο. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει εξαιρετικά δελεαστική πρόταση στον Φίλιπ Φιλίποβιτς και μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος ταξίδεψε σήμερα (10/5) στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αν αυτό έγινε για να συζητήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας ή για να επικυρώσει πιθανή συμφωνία μαζί τους, θα φανεί πολύ σύντομα…

Ο Φιλίποβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους πολίστες του κόσμου, αλλά κι ένας από τους καλύτερους που αναδείχθηκαν ποτέ από τη μεγάλη σχολή των Σέρβων.

MVP και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού τουρνουά στο Ρίο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (μετά από δύο χάλκινα σε Πεκίνο και Λονδίνο), δύο φορές πρωταθλητής κόσμου και έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, ο 34χρονος αριστερόχειρας έχει αναδειχθεί δύο φορές κορυφαίος παίκτης του κόσμου από τη FINA και τέσσερις φορές κορυφαίος της Ευρώπης από τη LEN, ενώ το 2016 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου αθλητή στη χώρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκε επί εννέα συνολικά χρόνια (σε δύο θητείες) στην Προ Ρέκο, με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων τρία Champions League, έχει παίξει ακόμη στην Παρτιζάν και την Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, ενώ φέτος φοράει το σκουφάκι της ουγγρικής Τσόλνοκι, με την οποία το Σάββατο (8/5) πανηγύρισε το δεύτερο Euro Cup της καριέρας του (έχει πάρει άλλο ένα με την Ραντνίτσκι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης