Συνεχίζονται… δυναμικά οι ανανεώσεις στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού… Ο πειραϊκός σύλλογος γνωστοποίησε την Τρίτη (28/7) τη συνέχιση της συνεργασίας του με την αρχηγό Άλκηστη Αβραμίδου και τις Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ την Τετάρτη (29/7) τη… σκυτάλη πήραν η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Νικόλ Ελευθεριάδου. Τόσο η 24χρονη διεθνής τερματοφύλακας, όσο και η 22χρονη διεθνής περιφερειακή υπέγραψαν νέα διετή συμβόλαια συνεργασίας και θα συνεχίσουν να φορούν το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Μετά την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους, η Διαμαντοπούλου και η Ελευθεριάδου δήλωσαν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση και την παραμονή μου στο δυναμικό της ομάδας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στο σύλλογο και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μαζί έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και είμαι σίγουρη ότι η πορεία μας θα παραμείνει ανοδική».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, όπου έχουμε πανηγυρίσει μαζί 5 Πρωταθλήματα, 1 Σουπερ Καπ Ευρώπης και 2 Κύπελλα Ελλάδας, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και η παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαι σίγουρη ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια και οι φίλαθλοί μας θα είναι υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης