Την πρώτη της νίκη στον Β’ Όμιλο της προκριματικής φάσης του World League, στη ζώνη της Ευρώπης, πέτυχε σήμερα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε πολύ εύκολα της Γερμανίας με 21-1 για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ήταν μια νίκη ψυχολογία κυρίως στην προσπάθεια που γίνεται για την αναδόμηση αυτής της ομάδας που προετοιμάζεται για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς δοκίμασε σύνθεση με τρεις φουνταριστούς, καθώς εκτός από τις Ασημάκη και Ξενάκη, ήταν στη 13άδα και χρησιμποιήθηκε, με επιτυχή εμφάνιση, η Άλκηστις Μπενέκου. Έπαιξαν και οι 13 (ανάμεσά τους και οι δυο τερματοφύλακες Διαμαντοπούλου και Κούβδου).

Η Εθνική μας έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα, σκόραρε με όλους τους τρόπους και με πρώες σκόρερ της Μαργαρίτα Πλευρίτου και Μανωλιουδάκη, ενώ στα πολύ θετικά ότι δεχτηκε μόνο ένα γκολ.

Οκτάλεπτα: 5-0, 5-1, 6-0, 5-0.

Ελλάδα:
Πλευρίτου Μ. 4, Μανωλιουδάκη 4, Τσουκαλά 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Κώτσια 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Ρουμπέση 1.

Γερμανία:
Μπλόμενκαμπ 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης