Μία μεταγραφή επιπέδου Champions League ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη, που έφτασε σε συμφωνία με τον διεθνή Μαυροβούνιο Νίκολα Βούκσεβιτς.

Ο θηριώδης (ύψος 2,02μ., βάρος 113 κιλά) φουνταριστός αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος Μπρέσια με την οποία συμμετείχε και τις δύο χρονιές στο final-8 του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος φουνταριστός υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, με την οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 στη Μάλαγα και το ασημένιο στις αντίστοιχες διοργανώσεις του 2012 στο Αϊντχόφεν και του 2016 στο Βελιγράδι, ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν επίσης ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο από το World League, αλλά και η τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Βουλιαγμένης την επερχόμενη σεζόν! Η ομάδα έχει ένα ιδανικό μείγμα παικτών, με εμπειρία και νεανικότητα, και εύχομαι να βοηθήσω με τη σειρά μου να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα, τόσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», δήλωσε ο Βούκσεβιτς στην ιστοσελίδα του ΝΟΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης