Πόλο: Στη Γαλλία για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 17:28
Πόλο: Στη Γαλλία για την πρόκριση η Βουλιαγμένη

Στη Γαλλία βρίσκεται η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, η οποία από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup, που θα φιλοξενηθεί στο Εζ-Αν-Προβάνς. Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο ΝΟΒ συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπου στοχεύει σε διάκριση.

Η ελληνική ομάδα είναι το λογικό φαβορί του ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ (Παρασκευή 4/12), τη γαλλική Πεΐ Ντ΄ Ε (Σάββατο 5/12) και την ελβετική Καρούζ (Κυριακή 6/12), στην οποία αγωνίζεται ο μέχρι το καλοκαίρι παίκτης της Βουλιαγμένης, Κυριάκος Ποντικέας. Την πρόκριση για τους «16» θα πάρουν οι πρώτες δύο ομάδες του ομίλου, με τον ΝΟΒ όμως να στοχεύει στην πρώτη θέση (με βασική αντίπαλο την οικοδέσποινα Πεΐ Ντ΄ Ε), ώστε να έχει καλύτερη κλήρωση στα νοκ-άουτ.

Ο τεχνικός της Βουλιαγμένης, Χρβόγε Κόλιανιν, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν φυσικά της αγωνιστικής απραξίας που προκαλείται από τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς και Ανδρεάδης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 17:30