Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, η οποία το Σάββατο (6/10, 17:30 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Φερεντσβάρος, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο ΝΟΒ μετέβη στην ουγγρική πρωτεύουσα χωρίς άγχος και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης και (κανονικά) δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχει στα προκριματικά, αφού είναι πρωταθλήτρια Ουγγαρίας.
Άλλωστε, με την πρόκριση από τον Β΄ προκριματικό γύρο, οι «μπέμπηδες» πέτυχαν τον βασικό τους στόχο και εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, αφού ακόμη κι αν αποκλειστούν, θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του Euro Cup.

Ο Χρβόγε Κόλιανιν θα έχει μαζί του την ίδια 13άδα που αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στον όμιλο του Χέρτσεγκ Νόβι και πήρε την πρόκριση.
Την αποστολή απαρτίζουν οι Αντονι Χρύσανθος, Αντριγια Μπάσιτς, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Κουρούβανης, Κώστας Γούβης, Χρήστος Αφρουδάκης, Αντόνιο Μπούχα, Κυριάκος Ποντικέας, Γρηγόρης Καπετανάκης, Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης και Δημήτρης Κουρούβανης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης