Την απόκτηση του ομογενoύς τερματοφύλακα, Άντονι Χρύσανθος, ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.
Ο 23χρονος γκολκίπερ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, με την οποία συμμετείχε στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ πριν λίγες ημέρες πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FINA, στο Βερολίνο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα της Βουλιαγμένης, μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις», δήλωσε ο Χρύσανθος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΝΟΒ για το Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, που από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν θα αγωνιστεί στον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού της Βουλιαγμένης για τους αγώνες στο Μαυροβούνιο θα βρίσκονται οι Αντονι Χρύσανθος, Αντριγια Μπάσιτς, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Κουρούβανης, Κώστας Γούβης, Χρήστος Αφρουδάκης, Αντόνιο Μπούχα, Κυριάκος Ποντικέας, Γρηγόρης Καπετανάκης, Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Σολανάκης και Δημήτρης Κουρούβανης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης