Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε το τμήμα γυναικείας υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, εν όψει της παρθενικής συμμετοχής του στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης περιφερειακής Έλλης Πρωτοπαπά, η οποία αγωνιζόταν ως τώρα στη Βουλιαγμένη, ενώ είναι και στέλεχος της εθνικής γυναικών, με την οποία έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, το 2018, και το χάλκινο στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα.

Στη συλλογή της έχει επίσης ένα ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων γυναικών του 2017 και δύο χάλκινα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (νεανίδων το 2015, νέων γυναικών το 2016). Με το σκουφάκι του ΝΟΒ, η Πρωτοπαπά έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί στον τελικό της Euroleague (2014) και του LEN Trophy (2016).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Έναν σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό, αλλά και μεγάλη σημασία για τον ελληνισμό. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση που με εντάσσουν στην ομάδα. Υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά και ευελπιστώ να έχουμε μια χρόνια με υγεία και να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε στην πρώτη της χρόνια στην Α΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών», δήλωσε η Πρωτοπαπά, μετά την υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης