Αναχώρησαν την Τετάρτη (17/4) για την Ισπανία οι αποστολές των γυναικείων ομάδων πόλο του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, εν όψει της συμμετοχής τους στο final-4 της Euroleague, που θα φιλοξενηθεί στο Σαμπαντέλ.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4, 12:30) στον πρώτο ημιτελικό και η νικήτρια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (20/4, 14:15), όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην οικοδέσποινα Σαμπαντέλ ή την ιταλική Πάντοβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή του Ολυμπιακού ακολούθησε και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία βεβαίως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στον ώμο. Στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη βρίσκονται οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ και Σταυρούλα Δουρέκα.

Από την άλλη πλευρά, την αποστολή της Βουλιαγμένης απαρτίζουν οι Ασλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιαδη, Ηλιάννα Κοκκινακη, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κώτσια, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Τζόρνταν Ράνεϊ, Μαρία-Άννα Μαστρόκαλου, Μαρίνα Κοτσιώνη, Παναγιώτα Νίνου και Αθηνά Γιαννοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης