Πόλο: Τέλος από τη Βουλιαγμένη η Καμμένου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 15:56
Πόλο: Τέλος από τη Βουλιαγμένη η Καμμένου

Παρελθόν από το «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης αποτελεί η Αλεξία Καμμένου, καθώς τη Δευτέρα ο ΝΟΒ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με την έμπειρη τεχνικό.

Στη σχετική ανακοίνωση η Βουλιαγμένη ευχαριστεί την Καμμένου για την προσφορά της και τη χαρακτηρίζει «εμβληματική μορφή στην αθλητική ιστορία του Ομίλου μας», ενώ υπογραμμίζει ότι «η Αλεξία Καμμένου ήταν και θα παραμείνει πάντα κοντά μας, ανεξαρτήτως επαγγελματικής σχέσης, διότι είναι παιδί του Ομίλου».

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τη σπουδαία προπονήτρια Αλεξία Καμμένου.

Ευχαριστούμε την Αλεξία για όλα όσα έχει προσφέρει στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, όντας μια εμβληματική μορφή στην αθλητική ιστορία του Ομίλου μας.

Το έργο της και η κατάκτηση μεταλλίων τα τελευταία χρόνια στη Βουλιαγμένη την κατατάσσουν σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, μαζί με όλες τις μεγάλες και σημαντικές στιγμές του Ν.Ο.Β.

Η Αλεξία Καμμένου ήταν και θα παραμείνει πάντα κοντά μας, ανεξαρτήτως επαγγελματικής σχέσης, διότι είναι παιδί του Ομίλου.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 15:59