Καθυστερημένη και… άνευ αντικρίσματος δικαίωση για την εθνική πόλο ανδρών, αποτελεί η απόφαση της LEN να τιμωρήσει με αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης τον Στέφανο Λουόνγκο, για τη γροθιά που έριξε στον Άγγελο Βλαχόπουλο, κατά τη χθεσινή (14/1) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η επίμαχη φάση σημειώθηκε 5΄18΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 6-4 υπέρ των «σετεμπέλο», αλλά ξέφυγε της προσοχής των διαιτητών, που δεν καταλόγισαν ούτε φάουλ υπέρ της ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει η ιταλική ομοσπονδία, οι υπεύθυνοι της LEN εξέτασαν μετά το ματς το βίντεο (δυνατότητα που δίνουν οι νέοι κανονισμοί) και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον παίκτη της Προ Ρέκο με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παίξει αύριο (16/1) με τη Γαλλία.

Φυσικά η απόφαση αυτή δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά τη χθεσινή πρεμιέρα, όπου η εθνική γνώρισε την ήττα με 10-6 από την πρωταθλήτρια κόσμου και ουσιαστικά απώλεσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης