Τρία μεταμεσονύχτια παιχνίδια, δύο για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων πόλο, στην Α΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

Η εθνική γυναικών θα μπει πρώτη στη μάχη, την Κυριακή 14/7, αντιμετωπίζοντας στις 11:50 π.μ. ώρα Ελλάδας την Ισπανία, στο ντέρμπι του Γ΄ ομίλου, ενώ στη συνέχεια θα παίξει την Τρίτη 16/7 (06:30 τα ξημερώματα) με την Κούβα και την Πέμπτη 18/7 (03:50 τη νύχτα) με το Καζακστάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθνική ανδρών, που μετέχει στον Α΄ όμιλο, αρχίζει τις υποχρεώσεις της τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/7 (03:50), με αντίπαλο την «οικοδέσποινα» Νότια Κορέα. Τα επόμενα δύο (και σαφώς πιο σημαντικά) παιχνίδια της θα γίνουν σε πιο… ανθρώπινες ώρες, καθώς η αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο την Τετάρτη 17/7 θα αρχίσει στις 13:10 και το ντέρμπι με τη Σερβία την Παρασκευή 19/7 θα γίνει στις 10:30.

Από κάθε όμιλο, ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στους προημιτελικούς, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα δώσουν χιαστί αγώνα για να μπουν στην οκτάδα. Τα νοκ-άουτ παιχνίδια αρχίζουν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου (για γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα) και οι πρώτοι αγώνες κάθε ημέρας είναι προγραμματισμένοι για τις 8 π.μ. ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης