Πόλο: Τρεις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013, 16:40
Πόλο: Τρεις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό
Εκτός από ανανεώσεις και μετεγγραφές στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υπήρξαν και αποχωρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη τη λύση της συνεργασίας τους με τους Δημήτρη Μάζη, Φώτη Μπλάνη και Χρήστο Φλώρο.

Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν στους Πειραιώτες την τελευταία διετία, ενώ ο Φλώρος ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα, όντας όμως πάντα «στη σκιά» του βασικού τερματοφύλακα, Νίκου Δεληγιάννη. Έτσι μετά και την απόκτηση του Κώστα Γαλανίδη από τα Χανιά δεν θα μπορούσε να βρει θέση στη 13άδα.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα πόλο ανδρών οι υδατοσφαιριστές Δημήτρης Μάζης, Φώτης Μπλάνης και Χρήστος Φλώρος.

Η αξία και των τριών αθλητών είναι μεγάλη, όπως αποδεικνύεται εξάλλου από τη συνεισφορά τους στην επίτευξη τίτλων και διακρίσεων από την ομάδα μας, και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της.

Τους ευχαριστούμε θερμά, τους συγχαίρουμε για το ήθος που επέδειξαν φορώντας το σκουφάκι με το σήμα του Ολυμπιακού και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους» αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013, 16:58