Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προσέφερε 100 λαμπάδες στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες  (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», στην Ηλιούπολη.

Η Διεύθυνση και η Διοίκηση του Σταδίου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις και ξεναγήθηκε στους χώρους που τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με απλές καθημερινές δραστηριότητες, όσο και σε αυτούς όπου δίνεται βάση στη δημιουργικότητα και τη φυσική τους αγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», Νίκος Ανυφαντής δήλωσε: «Καταρχάς η επίσκεψη σας μας έδωσε μεγάλη χαρά και ήταν τιμή για εμάς. Σκοπός είναι όλοι να κινούμαστε στο δρόμο της κοινωνικής συνεισφοράς και να συνεργαζόμαστε προκειμένου να επιτύχουμε. Να επιτύχουμε και συνολικά ως κοινωνία. Αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα, να βλέπουμε το αύριο με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Αυτό στηρίζεται στην κοινή μας προσπάθεια, την αλληλοκατανόηση.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, τη δημιουργική απασχόληση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών και η επίσκεψη των εκπροσώπων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνεισέφερε ως προς αυτή την κατεύθυνση, αφού τα παιδιά ωφελήθηκαν από την αλληλεπίδραση τους με τους ανθρώπους του ΣΕΦ».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΦ, Παναγιώτης Κωνσταντίνου τόνισε: «Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εύχεται υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Είναι υποχρέωση μας να βρισκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους που η καθημερινότητα είναι για εκείνους ένας αέναος αγώνας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προμήθεια των λαμπάδων έγινε από το δίκτυο αλληλεγγύης «Πράξη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης