Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στη φετινή θερινή σεζόν η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο Diamond League της Ντόχα, με καλύτερο αλμα στα 4.80μ. απέναντι μάλιστα σε δυνατές αντιπάλους, τις οποίες θα αντιμετωπίσει τον Αύγουστο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.55μ., τα οποία υπερέβη με την πρώτη/.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνέχισε στα 4.65μ. (με την 2η) και στα 4.75μ. (με την 1η), ύψος στο οποίο αποχώρησε η  «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Γιαρισλέι Σίλβα με τρεις άκυρες. Έτσι τη νίκη διεκδίκησαν η Στεφανίδη με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις.

Όπως και στο Ρίο έτσι και στην Ντόχα η Στεφανίδη νίκησε την αντίπαλό της, αφού πέρασε με την πρώτη τα 4.80μ, ύψος που απέτυχε να υπερβεί η Μόρις, η οποία έμεινε στα 4.75μ.

Ακολούθως η Στεφανίδη δοκίμασε και τα 4.85μ, όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό εκεί και πέρα η Βρετανίδα, Χόλι Μπράντσοου κατετάγη 4η με 4.55μ, αφού είχε τρεις άκυρες στα 4.65μ, ενώ πέμπτη με το ίδιο ύψος ήταν η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ.

Έκτη ήταν η Αμερικανίδα Κέιτι Νάζετ με 4.45μ, ύψος στο οποίο είχε τρεις άκυρες η Ελβετίδα Νικόλ Μπίχλερ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης