Τεράστια επιτυχία αποτελεί και φέτος για το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων η κατάταξή του στην 74η θέση του Παγκόσμιου Ranking των Special Events της World Athletics ανάμεσα σε 596 αντίστοιχες διοργανώσεις, που διεξήχθησαν το 2020 σε όλο τον κόσμο!

Μάλιστα, το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου από το 2011 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», είναι το πρώτο Ελληνικό Μίτινγκ στη συγκεκριμένη κατηγορία των Special Events της World Athletics!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η διάκριση αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται αφού έρχεται ως αποτέλεσμα εξαιρετικής δουλειάς και συνεχούς προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους του Συλλόγου και κυρίως από τον Πρόεδρο του Φιλαθλητικού και Α’ Αντιπρόεδρο ΣΕΓΑΣ και μέλος του Δ.Σ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτη Δημάκο, που διοργανώνει εδώ και 10 χρόνια το Μίτινγκ Αλμάτων με τη στενή συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Τη φετινή χρονιά παρά τις δύσκολες συνθήκες – εξαιτίας της πανδημίας – ο Φιλαθλητικός Σύλλογος κατάφερε να διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια το Μίτινγκ αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τον κόσμο του αθλητισμού.

Η συμμετοχή όλων των Ελλήνων πρωταθλητών αλλά και των ξένων κορυφαίων αθλητών/ριών του στίβου κάθε χρόνο καθώς, επίσης, και η παρουσία επίτιμων καλεσμένων και μεγάλων προσωπικοτήτων από το χώρο του Αθλητισμού καθιστούν το International Jumping Meeting μια πραγματική διαφήμιση για τον Κλασσικό Αθλητισμό της χώρας μας αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία εγχώρια αθλητικά events.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του BeActive Hellas ενώ συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, European Athletics και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics.

Για το νέο έτος το 11ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» με την ευχή όλων να γεμίσει το Στάδιο και πάλι με κόσμο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης