Ράτζεν: «Έκανα ένα λάθος»

Ράτζεν: «Έκανα ένα λάθος»
Ο Νίκολα Ράτζεν, μία ημέρα μετά την ποινή προσωρινού αποκλεισμού που του επεβλήθη και το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, με επιστολή του απολογήθηκε για το σκάνδαλο ντόπινγκ στο οποίο ενεπλάκη, δηλώνοντας πως θα μείνει αφοσιωμένος για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο του αγώνα Ισπανία-Σερβία.

Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή του Νίκολα Ράτζεν:

«Είναι αλήθεια πως τα αποτελέσματα του ντόπινγκ τεστ ήταν θετικά. Είμαστε σε επικοινωνία με τη FINA, αναφορικά με την τιμωρία. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου και γνωρίζω τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν, αλλά ελπίζω να είμαι σε θέση να επιστρέψω στο άθλημα. Έκανα ένα λάθος, που θα διορθωθεί. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να παραδεχτώ το λάθος.

Ιδιαίτερα θέλω να τονίσω ότι λυπάμαι πολύ που προκάλεσα αναστάτωση στην οικογένειά μου, απογοήτευσα τους συμπαίκτες σου, τους προπονητές μου και τους φιλάθλους του πόλο. Ελπίζω, πάντως, πως με την αφοσίωσή μου στο μέλλον θα κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη τους.

Είμαι υποχρεωμένος, πάνω απ’ όλα απέναντι στην οικογένειά μου και σε όλους αυτούς που με υποστήριξαν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή
».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 17:03