Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ανσάμπλ στη Σόφια, εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Μπακού από τις 16 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου και το οποίο αποτελεί και προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Οι Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Χρύσα Μουτάφη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, Ιωάννα Τζιατζιά και Δέσποινα Τούση βρέθηκαν για ένα πενταήμερο στη βουλγαρική πρωτεύουσα και μάλιστα την τελευταία ημέρα η προετοιμασία τους κορυφώθηκε με μία προσομοίωση αγώνα απέναντι στην Εθνική Βουλγαρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξίσου θετική εικόνα έδειξαν σε αυτό το τεστ και δύο από τις αθλήτριες του ατομικού, που επίσης βρέθηκαν στην Σόφια για μία τελευταία αγωνιστική παρουσίαση σε διεθνές επίπεδο. Η Ελένη Κελαϊδίτη εκτέλεσε τα προγράμματά της και στα τέσσερα όργανα, ενώ η Ιωάννα Μαγοπούλου σε τρία από αυτά (μπάλα, κορύνες, κορδέλα), όπως θα συμβεί και στο επερχόμενο Παγκόσμιο, όπου μαζί τους θα αγωνιστεί και η Μαρία Δερβίση.

Υπενθυμίζεται ότι. μέσα από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής του Μπακού, την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα πάρουν 16 αθλήτριες του ατομικού και 5 ομάδες ανσάμπλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης