Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έστω κι αν έκανε τα… εύκολα δύσκολα, κατάφερε την Πέμπτη να ξεπεράσει το εμπόδιο και του Ζντένεκ Κόλαρ και πλέον επικεντρώνεται στη μονομαχία του με τον Μίκαελ Ίμερ,  για τον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

H αναμέτρηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα (Νο 4)  με τον 23χρονο Σουηδό (Νο 95) θα διεξαχθεί σήμερα και ορίστηκε και πάλι ως η τελευταία της ημέρας στο πρόγραμμα του Suzanne Lenglen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου δεν θα αρχίσει νωρίτερα από τις 18:00 (ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη φυσικά των αγώνων που θα προηγηθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο), ενώ θα μεταδοθεί από το Eurosport 1.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, μετά τις δύσκολες νίκες του κόντρα σε Μουσέτι και Κολάρ, απέναντι στους οποίου έπαιξε σχεδόν 8 ώρες μέσα στο κορτ Suzanne Lenglen, φιλοδοξεί να πάρει μία εύκολη νίκη απέναντι στον Ίμερ, προκριμένου να βρεθεί στους «16» του 2ου Grand Slam της χρονιάς.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που αναμετρώνται οι δύο τενίστες με τον «Στεφ» να μετράει ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ από τον 23χρονο Σουηδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης