H αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών, Αντιγόνη Ρουμπέση, σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι με την Γερμανία, όπου η Ελλάδα επικράτησε με το εντυπωσιακό 21-1, το χαρακτήρισε ως ένα καλό τεστ ενόψει συνέχειας.

«Ήταν μια προπόνηση για εμάς σήμερα και θέλαμε να αφομοιώσουμε όσα δουλέψαμε στο Καρπενήσι. Δυστυχώς έχουμε λίγο χρόνο και δίνουμε τα πάντα στην προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ δύσκολο, όμως είμαστε όλοι αποφασισμένοι να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε όλους τους φετινούς στόχους μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και τώρα το μυαλό όλων μας είναι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου θέλουμε αρχικά να μπούμε στην τετράδα και, αν το καταφέρουμε, να «κυνηγήσουμε» το χρυσό μετάλλιο και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική λόγω κυρίως της εμφάνισης της δικής μας ομάδας, η οποία έδειξε να έχει μια πολύ καλή τακτική, αρχίζει να είναι βελτιωμένη στις τοποθετήσεις των παικτριών στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο. Η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί αδιαλείπτως μέχρι να πάμε στο Βελιγράδι τον Ιανουάριο. Η Ομοσπονδία θα στηρίξει ξανά την Εθνική ομάδα και θα ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα του προπονητή ώστε να πάμε πανέτοιμοι στο Βελιγράδι. Στόχος είναι το Ευρωπαϊκό, ώστε να πάρουμε είτε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, είτε για το Προολυμπιακό τουρνουά της Ολλανδίας. Άλλωστε, η πρόκριση στις Γυναίκες για την Ολυμπιάδα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης