Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα σε δημόσιο δρόμο που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης την Κυριακή 5 Απριλίου και ανήκει στη σειρά «Run Greece» του ΣΕΓΑΣ. Τον αγώνα διοργανώνουν για όγδοη συνεχή χρονιά, η ομοσπονδία στίβου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικούς χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

Το «Run Greece» του Ηρακλείου απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, από ηλικία 10 ετών και μεγαλύτερους – μεγαλύτερες. Τους προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή τους ως δρομείς και περιπατητές, αλλά και ως εθελοντές και θεατές των αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, που οι συμμετέχοντες μπορούν να τις διασχίσουν με όποιο τρόπο επιθυμούν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ αλλά και ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ, απολαμβάνοντας το παραλιακό μέτωπο, αλλά και το χειροκρότημα και την υποστήριξη των εκατοντάδων θεατών στη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού τους μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο.

Το πρόγραμμα των αγώνων, με εκκίνηση έξω από το Παγκρήτιο στάδιο και τερματισμό εντός του σταδίου:

10.00: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

11.45: Αγώνας Παιδιών 1.100μ Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξη και με έτη γέννησης 2008 – 2009 – 2010).

12.00: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2007 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης