Τη σκυτάλη στη σειρά αγώνων Run Greece του ΣΕΓΑΣ παίρνει η Καστοριά και η αρχή γίνεται με τη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της πόλης που θα γίνει την Πέμπτη.

Ο 4ος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αυριανή συνέντευξη (12.00 στο Δημαρχείο της πόλης), θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νίκος Παναγιώτου και ο εκπρόσωπος της WIND HELLAS Νίκος Καραντίνος.

Η Καστοριά είναι ο πρώτος φθινοπωρινός σταθμός των αγώνων για το 2014 και περιλαμβάνει τον καθιερωμένο πλέον Ημιμαραθώνιο δρόμο με διαδρομή γύρω από τη λίμνη, αγώνες 10χλμ και 5 χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και αγώνα 1000μ για παιδιά Δημοτικού.

Σκοπός των αγώνων Run Greece είναι να βγουν οι κάτοικοι των πόλεων από τα σπίτια τους, να συμμετάσχουν στη γιορτή τρέχοντας, περπατώντας ή χειροκροτώντας τους δρομείς. Πέρσι ο αγώνας της Καστοριάς που είχε διεξαχθεί 26 Μαΐου γνώρισε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία κάτι που οι τοπικοί φορείς δίνουν την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί και στη φετινή διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης