H Γιοάνα Κόντα, Νο 15 στον κόσμο, θα είναι το επόμενο εμπόδιο της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά του Western & Southern Open, μετά την επική της νίκη απέναντι στην Σερένα Ουίλιαμς με 5-7, 7-6(5), 6-1.

«Δεν την παρακολούθησα να παίζει αυτήν την εβδομάδα, αλλά υποθέτω ότι παίζει πολύ καλά από τα αποτελέσματά της, είπε η Σάκκαρη. «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Τώρα απλά δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που παίζει. Δεν θυμάμαι. Είναι πολύ νωρίς. Θα καταλάβω πώς να παίξω αύριο (σ.σ: σήμερα) μετά το πρωινό!», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη της επί αθλήτριας του Top 10 κι 9η συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν το έχω καταλάβει ακόμα», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Αισθάνομαι πολύ καλά, γιατί υπήρξε πρότυπο για μένα, και προφανώς αυτό που έχει επιτύχει είναι τεράστιο. Άρα είναι πολύ ωραίο».

Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Σερένα Ουίλιαμς: «Ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε κυριολεκτικά να έχω κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσω και πρέπει να καταλάβω, πώς να αρχίσω να κερδίζω ξανά αυτούς τους αγώνες.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα με κράμπες, αλλά δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την κατάσταση», τόνισε η διάσημη Αμερικανίδα, Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης