Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε, όπως αναμενόταν, η Μαρία Σάκκαρη, μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας της στο Ραμπάτ.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά την απονομή, απευθύνθηκε αρχικά στην αντίπαλό της Τζοάνα Κόντα, λέγοντας: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τζοάνα. Έχεις μια υπέροχη καριέρα, είσαι εξαιρετική παίκτρια, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως είσαι αρκετά καλό παιδί έξω από τα γήπεδα και πραγματικά σου αξίζουν τα καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν συνεχεία η Ελληνίδα τενίστρια επίσημανε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους διοργανωτές. Έμεινα εντυπωσιασμένη όταν ήρθα εδώ και δεν το περίμενα.

Είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω λάβει μέρος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν για το τουρνουά. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει, μου δίνει την θετική ενέργεια.

Αν δεν ήταν αυτός, τότε το τρόπαιο δεν θα ήταν στα χέρια μου. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους Έλληνες πίσω στην πατρίδα μου, που με στηρίζουν. Αλλά φυσικά και τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Σας ευχαριστώ για όλα, το χθεσινό φαγητό ήταν το κλειδί για σήμερα. Ήταν ευχαρίστηση και χαρά μου να παίζω εδώ μπροστά σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Από τη δική της μεριά η Βρετανίδα τενίστρια, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Σάκκαρη στον σημερινό τελικό και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στην Μαρία, ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον πρώτο τίτλο της καριέρας σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης