Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο, Σπύρο Καπράλο.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του υπό κατάρτιση νόμου για τις εκλογές στις ομοσπονδίες, υπήρξαν αρκετές παρατηρήσεις και προτάσεις για τροποποιήσεις από τα στελέχη της ΕΟΕ, ενώ η διαβούλευση θα συνεχιστεί. «Ακούμε και καταγράφουμε τις προτάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης και συμπλήρωσε: «Αλλά είναι εντολή του πρωθυπουργού να προχωρήσουμε με διαφάνεια και νοικοκυροσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι θέλουν διαφάνεια, χωρίς δικαστικές εμπλοκές, υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Καπράλος, που εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για τις εκλογές στις ομοσπονδίες. «Η δημοκρατία θα κερδίσει» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

Υπήρξε επίσης ενημέρωση από πλευράς υφυπουργού για το μητρώο αθλητικών σωματείων, για τη μετατροπή του ΕΣΚΑΝ σε ΕΟΚΑΝ (στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης), καθώς και για το ζήτημα της αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Την αντιπροσωπεία της ΕΟΕ, πέραν του προέδρου, αποτελούσαν οι Στέλιος Αγγελούδης (α΄ αντιπρόεδρος), Μανώλης Κολυμπάδης (γενικός γραμματέας), Αντώνης Νικολόπουλος (ταμίας), Αριστείδης Αδαμόπουλος, Ξένια Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς, Μανώλης Κατσιαδάκης, Σάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Αλικάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης